söndag 22 maj 2011

Helgen

Bjuder på ännu en bild från djurparken i lördags. Även om Gunnar älskar att gå runt och titta på djuren så är nog ändå favoriten dino-parken precis i början. Dinosaurier är häftigt tycker Gunnar!!

Jo i lördags hade vi (jag & barnen) en heldag utan Oskar. Han var ute och roade sig på sin brors svensexa. Vi ville hitta på något så djurparken passade perfekt. Fick sällskap av Kia & Emil, Danièla & Theo och Thea & Viggo. Vi hade superkul allihopa och det kommer helt klart bli många turer dit i sommar :-) vid 15.30 åkte vi från djurparken och vidare hem till Danièla. Kia & Emil droppade av men vi andra drog vidare. Där gick luften ur dom flesta och vi försökte mest underhålla barn och få i dom lite mat! Vi var inte hemma förrän vid 19.30 så efter det var det mest nattning av barn som gällde vilket var oväntat svårt med tanke på vilken dag det hade varit!!!
Sovmorgon(?) till 07 imorse och dagen började väldigt lugnt. Vid lunch åkte vi in till stan för en lunch med Oskars bror innan han åkte vidare till Järna. En riktigt god kebabtallrik slank ner ;-) eftermiddagen spenderades oxå med Danièla. Ville ge honey lite tid för sin bakfylla ;-) ikväll har vi grillat, hade inte räknat med regnet men som tur är har vi altan under tak och inglasad uteplats :-) nu tittar vi på en kass film så jag funderar på att gå och lägga mig istället!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar