tisdag 18 januari 2011

Sammanfattning

Eftesom jag inte har skrivit på några dagar så gör jag en snabb resumé...

I fredags var ju tjejerna hos Mia på kalas med tema casino (bilder ska komma senare). Det blev sent! Så lördagen var seg! Johanna kikade förbi en kort sväng men det var allt som hände den dagen!
I söndags började vi lugnt. Vid lunch gick jag och mamma en promenad med barnen och när dom hade ätit och sovit så åkte vi till Leos :-) det var lika kul som vanligt. Denna gången var favoriten att skjuta bollar i taket. Vi var inte hemma förrän typ 7 så det var bara bums i säng för Gunnar. Det var den helgen..
Igår var jag och barnen bara hemma och hade en mysig hemmadag :-) en promenad och en snabbhandling var det enda vi var ute på.

Vikten förra veckan blev en besvikelse, bara minus 0,1 kg, men eftersom det var lite fest och alkohol i fredags och lite bakfylla med cravings i lördags så får jag nog inte vara så förvånad. Kom över 1200 mk (motionskalorier) iallafall och det motsvarar ju nästan en hel dags mat!!

Idag ska Gunnar till tandläkaren. Hoppas att han är lika duktig som sist och att dom har kvar glittriga grodor för Gunnar tappade bort sin gamla!

Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar