söndag 17 april 2011

Lovat är lovat

Som dom flesta vet så föddes Gunnar nästan 2 månader för tidigt och det visade sig tidigt att han hade hjärtfel. Han hade från början 3 problem men ett av dom (hjärtrusningar) är (förhoppningsvis) borta nu. Problem 2 är hålet han har i skiljeväggen. Detta berättade läkaren i måndags att dom nu har bestämt sig för att stänga. Problem 3 är att Gunnars hjärta, iallafall ena sidan, är aningen svagare. Muskeln är förstorad och rör sig inte så bra. Det sista är inte så mycket att göra åt, vi får bara hoppas att han klarar sig med medicinerna han får och att han fortsätter att vara så lite påverkad av det som han är just nu =) Här nedan finns lite info som jag hittade på growingpeople.se (mycket lättare än att jag ska behöva förklara det). Klicka på bilden så blir den större och ni kan läsa och se själva!
Det är så lätt att glömma att Gunnar faktiskt har ett hjärtfel. Han är alltid så pigg och glad, men när man kommer på kontrollerna och pratar med läkarna så får man en reality check och man börjar oroa sig och tänka på framtiden...
Vi vet inte än hur dom har tänkt stänga hålet, hjärtoperation eller inte... Detta skulle diskuteras på nåt läkarmöte om några veckor.. Sen får vi veta!
Sen skulle vi även höja lite mediciner och genomföra ett nytt 24h EKG för att vara säkra på att hjärtrusningarna inte är tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar