onsdag 18 februari 2009

Babybad, prommenader och besök =)

Ja igår va det babybad och det tycker Gunnar e så skoj. Brukar gå med kompisarna Theo och Aston, men igår va Theo lite snuvig så då hälsade vi på hos dom efteråt och tog en fika istället. Det är så skönt me babybad, det e nämligen 36 grader i poolen så man skulle kunna vara i huuur länge som helst! Aston e nästan galen i vattnet och sprattlar med benen som bara den. Gunnar tycker att det är roligt att "dyka" från kanten och kolla i en spegel som finns där =)
Idag har varit skoj! Först kom Sophie och Aston hit vid 10.30, då gick vi en promenad. Kom tillbaka lagom till att Daniéla och Theo kom hit efter deras vaccination. Vi fikade lite innan Sophie va tvungen att åka vidare till Borås. Sen va jag och Daniéla lite duktiga med och tog en promenad så idag har vi fått våran del av frisk luft :)
Eftersom Daniéla m familj åker till Gran Canaria på lördag (inte alls avis) så kan dom inte va me och fira Gunnars födelsedag. Därför fick han sina paket idag! Han fick en jättefin grön tröja och en leksak (hammare och bultar som man slår på).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar