onsdag 3 november 2010

Mammagrupp

Idag var jag & Kerstin på första mammagruppen! Det va kul, speciellt att se andra bebisar som var i samma ålder. Vi pratade om första tiden hemma och dom flesta hade liksom jag för få timmar på sovkontot. Jag tror faktiskt att det kan bli en ganska bra grupp =) Kerstin sov typ 90% av tiden sen låg hon mest och tittade + att hon fick lite mat. Skönt att hon numera är lite mera pigg på att ligga en stund på golvet själv!

Gunnar är bättre idag. Ingen feber än så länge så jag är i valet och kvalet om han ska gå till dagis imorgon. Tar beslutet imorgon bitti. Lite beroende på dagsformen och hur natten har varit!

Just nu ligger Kerstin på golvet och sprattlar och Gunnar springer runt och leker. Det har varit en ganska lång dag idag eftersom vi gick upp 04.30 och Oskar ska inte komma hem förrän vid 19 kanske... =( Det är ju lite av dagens höjdpunkt när han kommer hem och man får lite sällskap och framförallt hjälp med barnen!

Gunnar sov däremot middag i typ 3 timmar och Kerstin sov mer eller mindre hela den tiden oxå, så jag kollade ikapp lite serier, åt lunch och plockade undan lite. Såhär i efterhand (när man känner hur trött man är) undrar man varför man inte passade på att sova?! Fast då sover dom ju aldrig lika länge ändå ;-)

Nu är det dags för lite mat känner jag.. men vad? Ska man orka laga eller svänga ihop en smoothie kanske?!

1 kommentar:

  1. en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!

    Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.

    Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!

    Varma hälsningar,

    Jenny, Johanna & Lina

    Styrelsen Mammabloggalan

    _______________________________________________________________

    SvaraRadera